Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Akadémia

2022. május 02. - The milkman

Az a jó a magyar fociban, hogy részben elvonja az ember figyelmét a világban és az országban zajló deprimáló dolgokról. Itt vannak például a csapatok és játékosok becézései, szebben fogalmazva felcímkézései: gyöngyszem az ezüstéremre hajtó felcsútiak szerény felemlegetése: " az akadémisták". Ennél merészebben már csak a "Puskás Öcsi fiai" szólna. Azt is megtudhatjuk, hogy a "Kubatov-éra" elhozta nekünk az elmúlt 100 év legsikeresebb Ferencvárosát. Ez minden bizonnyal így is van. Ráadásul Albertéknek és Nyilasiéknak még nem kellett megküzdeniük az Akadémiával, vagy éppen a Gyirmót FC-vel. Ők könnyedén játszadoztak az Újpest és a Vasas ellen, ráadásul csupa magyar játékos alkotta a közösséget... minden könnyebb volt. 

Egy gyors pillantás a "vasgyáriakra", azaz a gyors edzőváltáson átesett Diósgyőrre. A mérleg az új edzővel: 1 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség. Ajjaj. Mi lesz most ?! Még egy gyors edzőváltás belefér: Carlo Ancelotti éppen behúzta a sokadig bajnoki aranyát Madridban... Lehet, hogy ott hagyná a Királyiakat a Vasgyáraikért ? Azt hiszem a kisagyamra ment az enbéegy'. De ma indul a magyar premier liga is: alakuló ülését tartja a Parlament. A Szárnyaló Sárga Sasok a Szürke Megosztott Galambok ellen. Kedves magyar szurkolók ! Lesz miért szorítani...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2617821601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.05.13. 05:50:43

Off

Írsz a kupadöntőről?

On
süti beállítások módosítása