Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Foci, nesze !

2021. május 05. - The milkman

A Jóisten döntetlenre játszik. Igaz, sok minden elvett tőlünk a  világjárvány által , de például engedi, hogy folytatódjanak világszerte a labdarúgó bajnokságok. Ez utóbbiak pedig sok jó történetet termelnek, amikkel - ha percekre is - de el lehet nyomni a "kovidos" hangulatot. Kezdjük a körkapcsolást: Diósgyőr. Miután a hazai egylet három edzőt elfogyasztva (ebből kettő volt külföldi) kiesett az első osztályból, levonták a konzekvenciát. A jövőben magyar edzővel és több "helyi" játékossal erősítenek. ÉS elküldenek 15 külföldi labdarúgót. Kérdés: minek hozták ide őket ?! Mindenesetre a klubvezető magabiztosan nyilatkozott. "Célunk, hogy visszakerüljünk az első osztályba!" Hűha! Kemény szavak. S  akkor, újra leigazolnak egy rakás külföldit és megpróbálják Pep Guardiolát idecsalogatni.Ajjaj. Következő állomás: Debrecen. Dzsudzsák Balázs újra bejelentkezett a címeres mezért. - Tudnék még segíteni a válogatottnak ! - mondja Dzsudzsi. Az araboknak már nem kellett, első osztályú magyar csapat nem vitte, maradt a Debrecen. Vitán felül áll, hogy a Kazinbarcelona, nem... a Kazincbarcika ellen betalált, sőt a Békéscsaba hálóőrének az eszén is túljárt. Innentől - szerinte - sima az út az EB-keretbe, ahol Neuernek és Llorisnak kellene rettegnie a ballábas csatár sistergő bombáitól. Ha Rossi behívja Balázst, akkor mindenképpen javaslom, hogy Torghelle Sándort is rehabilitáljuk, így garantált lenne a meccsenkénti - legalább - 1 piros lap. 19-re lapot kérnünk, Dzsudzsira pedig Sanyit. Külföld. A spanyol szövetség fontolgatja, hogy megbüntetik Messiéket, mert a csapat együtt "grillezett", Leo szerény lichthofjában. "Nem tartották be" a gyülekezésre vonatkozó szabályokat. Khmm. Ezek a játékosok hetente - legalább kétszer - egymás "taknyán-nyálán" csúsznak-másznak a pályán és egy-egy szöglet vagy szabadrúgás előtt tízes csoportokban lihegnek a másik tarkójába/arcába. Bennük már akkor a nyájimmunitás, mint egy alpesi tehenészetben, kérem. Engedjük őket egy kicsit ellazulni, por favor !

Lehet, hogy ez hiányzott Diósgyőrben is. Grill party. Sőt ! Dzsudzsák is így tudna igazából segíteni a válogatottnak: míg a többiek fociznak, ő palacsintát sütne.Esetleg lángost.  Ez a szép a fociban: előbb-utóbb mindenki megtalálja  a helyét. És a Jóisten elégedett a döntetlennel.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6116523194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása