Tej-chi

The Milkman

The Milkman

We are watching you

2020. május 05. - The milkman

Már egyszer felröppent a hír, hogy egy magyar fociedzőt Amerikában bolti lopáson kaptak. T.B. nyilatkozott is az ügyről, de mint elmondta: folytatja kinti munkáját. Miért ne tenné ? De "hála" a nyughatatlan magyar léleknek és "szorgalomnak", újabb részletek kerültek elő az ügyről, Megtudhattuk azt is, hogy milyen árucikkeket és mekkora értékben tulajdonított el T.B. És mutatták a fényképét is. Ő az, aki lopott. Az Egyesült Államokban. Nagyon nem csodálkoztam az ügyön, hiszen nem oly' régen végezte ki a magyar társadalom K.L.-t , a világhírű úszóedzőt , aki uszkve négy évtizeddel ezelőtt részt vett egy nő megerőszakolásában. Hiába az olimpiai és világbajnoki címek sokasága, a sportolók kiállása a 70 éves mester mellett, utólag is bűnhődnie kell. Nincs elévülés, nincs kegyelem.

Csodálom a magyar társadalom "jellemét". A szocializmusban mindenki pofátlanul lopott. A demokráciának nevezett korszakban pedig "pofásan" lopnak, hiszen a napnál is világosabb, hogy kik a rendszer haszonélvezői. Kik lopják el a pénzt . Az adófizetők pénzét. De a munkalapú társadalom hallgat. Ezt "valahogy" lenyeljük. " A nagyok tébolyát titkolni kell..." De ha egy átlagos honfitársunk hibázik: lecsapunk rá és kiteregetjük a szennyesét. És tudjuk: hibát találni mindenhol lehet, főként úgy, hogy a személyes adatainkhoz manapság már mindenki hozzáférhet.

Ne feledd Magyar Testvérem ! Figyelünk ! Húzd be a nyakad és ne hibázz , mert a politika és a társadalom utolér...

Én töredelmesen bevallok valamit: tegnap - május negyedikén - mintegy 30 métert kerékpároztam a kis lipótvárosi utcában, a forgalommal szemben... Egy taxis polgártársam édesanyámat nagyon hangosan emlegetve szóvá is tette az ügyet. És fenyegetőzött. Lehet, hogy botrány lesz belőle ? Tán' még a parlament is tárgyalni fogja ? És le kell vennem a postaládámról a nevem ? Kicsit félek. De tényleg csak egy kicsit.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4415661738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása