Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Pedig megbeszéltük...

2019. augusztus 14. - The milkman

Ezt nyilatkozta a csapzott Fradi csapatkapitány a súlyos vereséggel záruló focimeccs után. És még a fejét is rázta hozzá. Tényleg megbeszélték. Csak hát az ellenfél erről semmit nem tudott. Bocs.

Pedig megbeszéltük ! - mondta több százezer, eladósodott  honfitársunk a banki ügyintézőknek, amikor a devizahitelek "felrobbantak". De a jól trenírozott pénzügyi szakemberek ráböktek az apró betűs szerződés megfelelő bekezdésére. Bocs.

Pedig megbeszéltük ! - mondja a választó polgár, hogy a rendszerváltás után véget ér az ország kifosztása és az emberek elbutítása. A kampányban sok minden elhangzik,meghát' az elmúlt négy év... Bocs.

Pedig - Párizsban ! - megbeszéltük és aláírtuk ! - mondják a világ vezető politikusai és mégis klímakatasztrófa fenyeget/van. De az a fránya fogyasztói társadalom... A mértékletesség hiánya. Bocs.

Pedig megbeszéltük ! És minden nap imádkoztunk , de mégse...- mondják csalódottan  az éghajlat változás miatt elhalálozott emberek, amikor nem Szent Péter nyit nekik kaput, hanem az Ördög.

Mire az ördög: - Sok a duma, kevés a tett , kedves Emberiség ! No tessék, csak , csak tessék. Itt sincs sokkal melegebb, mint nálatok. 11 órakor úgyis megbeszélés lesz. Onboarding meeting, vagy miazördög'...

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr815008636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása