Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Aki már voltak Saratovban...

2019. február 03. - The milkman

... nézzük a nagy elődöket, akik a Tejiparból jöttek és Fortuna csecsét sem elkerülve, befutott emberek lettek.
Milkmenek, meg ilyenek:
1. Sting. Olvastam, hogy Mr. Sumner már 7(!) évesen a tejesüvegeket emelgette, mivel besegített édesapja vállalkozásába. Szerintem ekkor fogant a Message in the bottle című szám, aminek állítólag a Küzdök az aranyér'...  munkacímet adta.
2. Antonio Banderas. Ő 17 volt amikor Madridba költözött, és minden munkát elvállalt annak érdekében, hogy ott tudjon ragadni . Dolgozott tejboltban is. Állítólag sok mujer és chamacha csak tőle volt hajlandó elfogadni
a Túró(s) Rudit...
3. Tevje, Az abszolút sztár. Egy szimpla zsidó tejesemberből , egy világhírű musical szereplő lett. Kell ennél több?! Magyarországon legutóbb Stohl Buci játszotta( zseniálisan)  a mikman-t.Buci köztudottan nem veti meg a tejet . Sem.
Egyértelmű az összefüggés: a tej hatalommal ruház fel. Hát persze van is egy ilyen szavunk: tejhatalom, vagy ilyesmi.Na, innentől fogva kettőzött erővel pakolom az árut kedvenc boltom jégszekrényeibe.
Apropó bolt: a Tejosztályon mindenfélét keresnek. Ma egy ember vasalóvizet keresett...

Kedvesen mondtam neki, hogy szerintem a vasalók mellett találja. Megköszönte és elment.

Furcsa, de nem jött vissza. Forgalmazunk vasalót is ?! Tejes képtelenség...

Van még mit tanulnom... Jogó Béla kísérjen minket!

Milkman

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6114606294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása