Tej-chi

The Milkman

The Milkman

A profi

2023. szeptember 11. - The milkman

Kubatov Gábor korunk egyik legsikeresebb vezetője. Pártigazgató, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, parlamenti képviselő, boldog családapa, akinek még jut ideje a hobbijára is: szabadidejében autókat szerelget. Ennyi állás és pozíció mellett nem lehet könnyű döntéseket hoznia, hiszen - feltételezésem szerint - kevés idő áll a rendelkezésére, legyen szó egy váltócseréről egy Mercedesben vagy egy afrikai csatár átigazolási ügyéről. Kubatov könyvet is írt már, azt nem volt módomban elolvasni, viszont legutóbbi nyilatkozatára felkaptam a fejem. Arról mesélt, hogy az egy évvel ezelőtti átigazolási szezonban ki akarták használni a törökországi helyzetet, jelesül: a földrengések hatására leállt a helyi focibajnokság, így könnyebben tudtak volna megszerezni sztárokat. (akik, vagy akiknek a családtagjai persze nem vesztették életüket a katasztrófában - gondolom.)

Ez egy vérpofi gondolkodás mód. Az elnök a szeretett egyesület és a magyar foci érdekeit tartja szem előtt, amikor játékost kell igazolni. Minden más másodlagos. A történeti hűség kedvéért, hadd mondjam el azt is, hogy nem igazoltak Erdogánék-tól játékosokat, mert az akkori sztáredző (Csercseszov úr), nem támogatta az elképzelést.

Nade... Hol van már az orosz edző?! Új, szerb mester érkezett. S vele együtt a  - sokaknak sajnálatos - hír: földrengés pusztít Marokkóban. Szerintem Kubatov Gábor már szagot fogott ( még ha vérszag is az...) és elkezdte böngészni a marokkói játékosfelhozatalt. 

Ami másnak katasztrófa, egy magyar profinak lehetőség. Na, ezért ő az egyik legsikeresebb vezető kis hazánkban.

Maradok tisztelettel, egy magyar amatőr és Marokkó-szimpatizáns,

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2318212007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása