Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Hősök tere

2023. április 04. - The milkman

Már megint foci. Jól lakott edzők viadala. Elképesztő összegeket keresnek a trénerek a világ minden táján, így Magyarországon is. Cserében persze ott van a "nyomás", az állandó eredménykényszer (valakinek utolsónak is kell lennie a tabellán) és a kirúgás veszélye. Hm. Valamit, valamiért. Angliában és Németországban már beindult a fűnyíró, egyre-másra cserélődnek a csapatok vezetői, különösebb indoklás nélkül. (lásd Bayern München)

Nálunk? A Ferencváros sokadig mérkőzését fejezte be győzelem nélkül, az nemzetközi porondról rúgott gól nélkül távoztak két meccs után, de az orosz főnök odaveti az újságíróknak az elmúlt "rangadó" után, hogy "jó volt a játék és a fiatal magyar játékosnak - aki eddig a mérkőzésig 4 perc játéklehetőséget kapott - vigyáznia kell, nehogy elszálljon." Megteheti ezt Csercseszov mester, hiszen a félelmetes Kecskemét-Paks duó üldözi tisztes távolságból a zöld-fehér, milliárdos alakulatot, a jövőre vonatkozóan pedig "egyértelmű" a cél: a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutás. Ennyi. Ez a jövőkép. Bejön? Nem valószínű. De akkor ott van az Európa Liga, ha az sem, akkor a Konferencia Liga. Valamilyen liga legyen és nemzetközi. Akkor jöhetnek a szép élőképek és a dokumentumfilmek, no meg egy kiállítás, a "Hősökről."

Nekem az igazi hősöm a Vasas trénere. A többszörösen bukott K. Elemér átlagosan két havonta vezeti győzelemre az övéit és "tökutolsók" a bajnokságban. A legutóbbi zakó után mégis így nyilatkozott: " Taktikusan játszottunk, betartottuk azt, amit megbeszéltünk." Na, erre meg jött a hazai csapat és vágott hármat nekik. Elemér a meccs után rögtön kijelentette: "Már a kupa-elődöntőre készülnek!" Egy igazi hős nem ragad bele a kudarcokba. Több tiszteletet - és még egy kicsi pénzt - a magyar hősöknek!

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5518094252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása