Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Jó ötletnek tűnik

2024. január 14. - The milkman

Csak...Na, mi az alaphelyzet? A Magyar Köztársaság elnök asszonya meghívja kolléganői Budapestre, hogy tárgyaljanak a békéről. Jó. A megbeszélések végén bizonyára kiadnak egy közös nyilatkozatot is. Miért is ne?! De ne rohanjunk ennyire előre. Nekem most volna egy javaslatom: ne csak a méltóságos asszonyokat hívják meg, hanem Putyin barátnőjét is, no meg Netanjahu feleségét. Hátha - ők ketten - hatással tudnak lenni az igazi döntéshozókra. Azokra, akik irányítják a véres háborúkat... Annyi női praktika van, nemdebár? Tudjuk például, hogy a magyar férfiakat a gyomrukon keresztül lehet befolyásolni...Novák Katalin is sütött már ezt-azt....hol a pápa őméltóságának, hol Budaházy Györgynek. Állítólag megették.

Szóval:.tessék meghíni meg az orosz és az izraeli försztlédi-t és összedobni egy jó kis magyar sütit, aminek "békeüzenetet" van. Példának okáért: barátfüle. 

Hátha meghallják a diktátorok, hogy sem a nők, sem a férfiak nem akarnak háborút. Jó ötletnek tűnik? Halló!!

mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7418302767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása