Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Hol a helyed?

2022. szeptember 27. - The milkman

Egyre több helyre-igazítással találkoztam az elmúlt napokban. Szemezgessünk: az például nagyon tetszett, ahogy a Junior Prima díjjal kitüntetett fiatal színészek kiálltak az ELLEN, hogy a díjátadó ünnepséget ne használja politikai megnyilvánulásokra egy társuk. Nagyon finoman és kulturáltan helyre tették kollégájukat. Most már csak abban kell bízni, hogy Vilmányi Benett is a helyén kezeli a dolgot (és magát). Nem örültem, de elfogadtam, hogy a magyar labdarúgó válogatott csoportja második helyén futott be, miután kikapott Itáliától. Valljuk be: a mi helyünk nem Európa 4 legjobb csapat között van. (ne felejtsük el, hogy a nappaliban tekintjük meg a katari vb-t.) Hogy mennyire erősek vagyunk, azt az Európa-bajnoki selejtezők árazzák majd be. Helyesen.

Aztán egy kis szösszenet az elit világából: az álompárnak  - privát repülőgéppel utazva - Portugáliában van a helye. Andrea és Lőrinc házassági évfordulójukat ünnepelték szerényen, a szarvasbőgés- és tanárhörgés-mentesen. Igazuk van, ott a helyük. A tanároknak pedig a katedrán. (Este és hétvégén pedig a Meki pultja mögött...)

Egy apró dolgon akadtam csak fenn a helyreigazítások között: konzultációt indítunk, hogy nyilatkozzon a nép az Oroszország elleni szankciókról. Ehhez el kell dönteni, melyik oldalon állunk. Szerény véleményem szerint, az a tény, hogy emiatt meg kell kérdezni a magyarokat, már felveti a kérdést: hol LESZ a helyünk a következő évtizedekben?

mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7517940990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.09.27. 20:13:03

Szerintem a konzultáció egy tök felesleges dolog.
Pocsékolás.
süti beállítások módosítása