Tej-chi

The Milkman

The Milkman

És gyermekorvos van ?

2020. július 11. - The milkman

"Csurgón jobb feltételek állnak rendelkezésre, mint a BL-győztes Vardarnál, Szkopjéban." - nyilatkozta a helyi kézilabdacsapat szerb vezetőedzője. " Van csarnok, uszoda,edzőterem, szauna, bármi amire szükség lehet. fantasztikus !" - folytatta Toszkics mester. Csurgón ötezer ember él, van egy 2500 főt befogadni képes sportcsarnokuk. Szkopjében több, mint fél millió ember lakik és valószínűleg nem tudják azt a "luxust" előteremteni a város csapatának, amit ez a kis magyar település igen. Az észak-macedón fővárosban valószínűleg másra kell a pénz. Csurgón úgy tűnik a kézilabdára VAN pénz.

Én csak csendben megkérdezem a város vezetőit - respektálva az erőfeszítéseiket -  vajon gyermekorvos van Csurgón ? No és elegendő háziorvos ? Ismerve a magyar egészségügyi ellátó rendszert nem csodálkoznék, ha egyik felvetésre NEM lenne a válasz.

De mivel a kézilabdacsapatnak biztosan van saját orvosa, így - talán - ezek a kérdések nem is annyira fontosak.

Aki pedig nyavalyog egy kicsit is Csurgón, lazán megkaphatja: " Nem tetszik valami ?! El lehet menni Szkopjéba..."

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6915995536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása