Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Konzultáció

2020. március 22. - The milkman

Itt az ideje egy Nemzetközi Konzultációnak. Egy kérdést kell feltenni az embereknek : Szeretne-e változtatni a jelenlegi társadalmi rendszeren ? Igen vagy Nem. Ha a válasz Igen, ki kell dolgozni (nem politikusoknak!) egy fenntartható, a javak egyenlő elosztásán és a környezetünk megóvásán nyugvó koncepciót. Tudom, hogy rendkívül dilettáns és végletekig általános ez a megfogalmazás... de a mostani, elitista, elnyomó és eldigitalizált, pénzalapú társadalom jobb ?! Recseg, ropog és most a vírus által már rohad is...

Ideje felismerni, hogy a világot és a benne lévő embereket a pusztulás felé vezeti egy hatalmi Elit.

Szóval legyen nemzetközi konzultáció. Szervezhetik a magyarok, jó tapasztalattal bírunk ebben a bizniszben is.

Amíg megvalósul ez a projekt,értő figyelemmel hallgassuk a kormánypárt egyik vezetőjét, aki elmondja, hogy MOST nincs idő a civil szervezetekkel való egyeztetésekre. Ők mindent tudnak, mindent irányítanak és elemi érdekük, hogy ez a következő években így is maradjon. Magyarországon rendkívüli helyzet van... Igen. A rendszerváltás óta.

Világ Polgártársai ! Konzultáljanak !

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2515543574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása