Tej-chi

The Milkman

The Milkman

The winner takes it all...

2019. szeptember 04. - The milkman

A jó Benny Anderson 1980-ban írta az ABBA legendás slágerét. (tehát szó NINCS arról. hogy ZámbóDzsimis plágium lenne a dologban, bár a "Jó asszony mindent megbocsájt" című melódia erős választ ad a svédeknek...)

És azért is időszerű így uszkve' 40 év után is, mert - maradva a címnél - mert soha nem volt ennyire "polarizált" a világ, mint manapság. A Győztes MINDENT visz. Tehát aki a másik oldalon marad: Vesztes. Át is vettük már ezt a szép angol szócskát: Lúúúúzer.

Végig vehetnénk a példákat a politikától kiindulva , a gazdasági szereplőkön keresztül (érintve persze a taó által terhelt magyar sportot és művészetet is ) egészen a munkahelyi és lakóközösségekig.

Kurz gefasst: TÁRSADALOM ilyen. A Győztes MINDENT VISZ.

Én - nagyon - szívesen hajlok arra Kedves Embertársaim, hogy játszunk az életben DÖNTETLENre.

Ez nem a népszerű "win-win"propaganda. Inkább propa-Gandhi. Azaz. erőszakmentesen , lehetőség szerint egyenlően vegyük ki részünket a JÓból és a ROSSZból egyaránt. Példa az utóbbira: D.T.-t leszámítva, mindenki tudja, hogy a modern ember életformája a globális felmelegedéshez vezet. Az pedig a lassú(?) halálhoz.  Tehát: le kellene mondanunk bizonyos dolgokról, amik elősegítik a klímaváltozást.

Most ÉN  monnnyam' meg, hogy mik ezek ?!

Hogy' is kezdődik az örökzöld sláger ?!

"I don't wanna talk."

Mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1315040260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása