Tej-chi

The Milkman

The Milkman

A féllábú Tarzan és a Látogató

2019. augusztus 15. - The milkman

Bő két hét után tértem vissza a Tejcsarnokba... és már fejőgépen folynak az élmények...

Hol kezdjem ?! Az elején : Egyik állandó, kedves és nagyon intelligens VásárlóM (lehet , hogy Pali ?!) szólított meg és érdeklődött a hogylétem felől... Mert már régen találkoztunk. Jót beszélgettünk és a dialógus végén  - a biztonság kedvéért - megkérdezte, hogy mivel közlekedem... Mire én: kötött pálya , plusz roller. Mire ő látszólag megnyugodott. Ez az ember kezd megbízni bennem.. Nagyon kedvelem őt, bár rémisztően okosabb nálam. Pali el, egy Csarnokmanager be. Ő is árut tölt, mert nincs embör. Kérdezgetem őt munka közben  - jár a kezünk, jár a szánk - hogy mi a helyzet a munkaerőpiacon. Nem örül a kérdésnek... De egy rövid sztorira jó vagyok nála: a legutóbbi, "célzott" fészbuk" hirdetésre, a kitűnő toborzó iroda kiközvetített egy jelentkezőt. (azaz a KAMPÁNY eredményes volt...) Árufeltöltőnek jelentkezett, (Kolléga !) apró hendikeppel: csak bottal tud járni. Tehát az egyik keze foglalt és vélhetően létrázni sem tud...De van még egy jó keze, amivel úgy tölt mint... nem folytatom és nem is akarom bántani őt. Sőt ! Dolgozni akar. Ami önmagában jó dolog. De eszembe jut egy laár pour l'art társulat jelenet, amiben egy féllábú férfi jelentkezik Tarzan szerepére és felvételi beszélgetést folytat a producerrel. Persze: könnyesre röhögtük magunkat akkor. A 90'-es években. Mára... ez valóság. Ha máshol nem, a Tejcsarnokban.

A Tejcsarnokban, ahol zárás után egy órával (23 óra) még megfeszített munka folyik, mert holnap "Látogatók" jönnek: nem tudni kicsodák, mire kíváncsiak.. csak annyit: FONTOS EMBEREK ! - Lehet, hogy külföldiek ?! - teszem fel a kérdést . - Meg kell borotválkoznunk és tiszta zokni vennünk ?! - arcoskodom tovább.

DE - természetesen - mindenki elgyötört és nem kíváncsi a humoromra. (ha ez egyáltalán sense of humour...)

Így örülünk, hogy még éjfél előtt szippantunk egy kis rózsadombi levegőt.

De a féllábú Tarzan nem hagy nyugodni...

Lehet, hogy bennem is több van ?! Csak ki kellene mondani ?!

Fagyasszuk le ezt a témát , Továris Saratov ! Jól jöhet ez még valamikor..

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9015010358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása