Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Go, delegáció!

2023. március 07. - The milkman

Végre! Paradigmaváltás érkezik a politikai életbe. Ezt is mi, magyarok indítottuk el: nekem nagyon tetszik a Hende Csaba vezette delegáció filozófiája. Időt, pénzt nem kímélve ellátogatnak két országba is, hogy ott bejelentsék azt, amiről Európa már régen döntött: támogatják a védelmi platformhoz történő csatlakozásukat! Közvetlen stílusban, mosolyogva válaszolnak újságírói kérdésekre, amelyben megerősítik, hogy hazánkban abszolút demokrácia van és az is marad. Közös fotó, majd már tervezik is a további utat. (Esti programba még egy szauna is beleférhet. Nehéz nap volt...) Másnap pontos érkezés, bejelentés a támogatásról, egy kis sajtó, közös fotó és time to say goood bye!

Természetesen itthon majd beszámolnak a delegáció munkájáról, elért eredményeiről. Megállapítják, hogy sikeres volt a trip, más csatornákon is lehet alkalmazni. Itt van például a labdarúgás. Európa-bajnoki selejtezők sora indul el hamarosan. Javaslom, hogy induljon el egy delegáció Bulgáriába, Szerbiába és Litvániába. Jelentsék be, hogy a magyar csapat felkészült és valószínűleg az előírt időpontban le fogja tudni játszani a mérkőzését. Szinte teljes bizonyossággal állítható, hogy 11 játékost ki tudunk állítani a küzdőtérre, akik a nemzeti színekbe öltözve képviselik Magyarországot. A mérkőzés után a csapat hazatér. Ennyi. Ez így tisztességes. Aztán közös fotó, bárkivel, csak helyi ember legyen, akinek ismerősen cseng Puskás neve és együtt játszott valahol Dzsudzsákkal.

Hazatérve tartsanak sajtótájékoztatót. Közös fotó nem kell.

Ugye tetszik, mindenkinek? Békés szándékú - bár nagyon jól képzett és jól fizetett szakemberek- beszélgetnek más országbeli kollégájukkal, melynek során megállapítják, hogy amit elterveztek, az meg is valósul. Mindenki jól jár. Mindenki jól jár?! A delegációk nagyon jól járnak. Járjanak tovább. Go!

MM

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1418066448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása