Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Szia uram,

2023. január 10. - The milkman

egy kis szerénység, nem érdekel?! Főleg abban az országban, ahol 18 fokban ülnek és tanulnak(?) a diákok és néhány állami intézményben a telefontöltőt sem szabad használni, mert "zabálja az áramot"...Ez az ország az Operaházban ünnepli a sportolóit. Félreértés ne essék: megérdemlik a derék sportemberek, hogy "Gálával" emlékezzenek meg róluk és a tavalyi teljesítményeikről. (Jó volna - taláááán - valami hasonlót szervezni a pedagógusoknak is...) Csak ez a rongyrázás. Ez nem kellett volna. Szerintem...

Mert ÍGY - sajnálom - nehezebben fogadom el, hogy az év sportpillanata Kristoffer Zachariassen gólja volt az AS Monaco ellen, hogy a magyar labdarúgó válogatott lett az év csapata (jóóóó, veretlenül végignéztük a katari világbajnokságot) és csalódottan olvasom, hogy már a Magyar Olimpiai Bizottság foglalkozik a koronavírusban elhunyt olimpiai bajnok jelzálogkölcsönével...( Nem vagyok érzéketlen, csak kérdezem: a több ezer Covid-áldozat adósságánál is ilyen segítőkész volt az állam?)

No meg...ha idén az Operaház kellett, akkor jövőre hová viszik a Gálát? 

Katarba? Ahol az év sportpillanata Dzsudzsák szabadrúgásgólja lesz a Kisvárda ellen? Áhhhh.

Uram, kedves uram. Kellene egy kis szerénység. Főleg ott, ahol VAN szegénység.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4518023342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása