Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Gyuri gyűri

2022. október 11. - The milkman

Avagy az ártatlanság vélelme. Még inkább: elnökeink védelme. Schadl György a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. Munkáját jail office-ból végzi, lassan egy éve, közmegelégedésre. Végrehajtói irodája is virágzik, felesége viszi tovább a családi bizniszt. Ez miért baj? Hm. Igazából nem is baj. Ez tény. Giorgo-t Ferihegyen kapcsoltál le közel egy éve, amikor többszáz millió forint értékű valutával bőröndjében készült elhagyni az országot. Persze elmondta: "...csak egy hosszú hétvégét terveztek párjával eltölteni, a megerőltető végrehajtások után." Okay. Azóta emberek sokasága vallott már ellene. Okay. Bebörtönözték. Jó! De tessék mondani: nem lehet - akár időlegesen - felfüggeszteni a tisztségéből? Tudom, tudom...nem vagyok jogász. Az is biztos, hogy Giorgo-nak jobb ügyvédei vannak, mint a Kölcseyből eltávolított tanároknak, csak...Csak bosszant. A polgár törvényt sért - en-ge-det-len-ke-dik - és büntetik.Az elnök visszaél a hatalmával és az adófizetők pénzével...és az élet megy tovább. Gyuri gyűri. Bírja a munkát. Az is szép dolog, hogy a feleségét is foglalkoztatja. Hm. Ha egyszer kiszabadul, biztosan hamar kap állást.... De hülye vagyok! Hiszen van neki! ELNÖK.

Elnök úr! További jó munkát kívánok Önnek, bízom benne, hogy az Ön végrehajtóival találkozom, ha nem tudom kifizetni fűtésszámlámat.

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8317951648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.10.11. 14:05:14

Ez az ügyvédi és a végrehajtói kamara szégyene. Ugyanis ez az ő hatáskörük, nem direkt kormányzati kérdés.

Viszont kéz kezet mos.
süti beállítások módosítása