Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Pál, KATA, Péter...

2022. július 13. - The milkman

...jó reggelt ! A Kossuth téren a Nap felkelt. Szólt a Tállai, az a nagy Hatalmú: "Gyere ki a térre, kukurrikú !" Ok. De aztán...Kimegy a térre egy balga, aki (lehet) Belga. Halljuk:

"Ha kimegyek a térre az a baj, Ha otthon kussolok, hát az baj. Ha taxis csávós volnék, jaj, az se' jó... Ha kenutúráztatnék...drága a Sajó. Hö ! Színésznek a haja-boga, nem éri meg, Maradjatok olyan, mint Gregory Peck...Írók ! Magatoknak írogassatok, Színészek! Bécsben mosogassatok ! Hö! Parraglaci szerint ez még jó lehet ! Rázogatja a Rolex-ét, mást nem tehet (?). De miért sírnak a magyar vállalkozók ? yeeee. A Gázszerelő is adózik, ez így O.K. Pál, KATA, Péter, jó reggelt ! Öntsd ki a bilit, már megtelt... Hö !"

Csssss ! Pál, Kata, yeee. Pál, Kata, jóóó...Jó?!

mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6017881675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.07.13. 11:00:40

Egyelőre én sem látom ennek az êvközi húzásnak az értelmét ...
süti beállítások módosítása