Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kis Vuk(mir)

2022. április 13. - The milkman

Elsőosztályú történet a magyar foci másodvonalából. A feljutásért küzdő két csapat összecsapását az esélytelenebbnek tartott szegediek nyerik és megközelítik a miskolciakat. "Hűha,erre reagálni kell !" - így a borsodi alakulat vezetői és... "zseniális húzással" kivásárolják a csongrádiak edzőjét. Már az ötlet is bizarr és kell hozzá a magyar közeg, no és néhány köteg... pénz. De utóbbinak sosem voltunk híján, ezért az ajánlat megérkezik a szegedi trénerhez. "A bajnokság vége előtt, hagyd ott a derekasan küzdő csapatodat, gyere a riválishoz és valahogy told át őket a célvonalon. Hidd el , hogy megfizetjük... "  No. Nézzük tovább. Kis gondolkodási idő után a kis Vuk fürge lábakkal csapatot és várost vált és átveszi új alakulatát. Hip-hop jön Vukmir ! Sőt már itt is van. Miskolcon. Szegeden pedig várják, hogy edzést tartson ... A többi az ügyvédek dolga lesz, nem járnak rosszul. De szerény véleményem szerint, Dragan Vukmir rosszul járt. Lehet, hogy tud majd örülni új csapata feljutásának, de ő lesz az az edző, akiről elterjed, hogy "pénzért még a saját csapatát is"... Nem ok nélkül. És ráadásul teszi ezt Vuk-mir névvel, besározva a kis mesehős hírnevét. Mert kis Vuknak van tartása, nagy Vukmirnak "csak" pénze van. Mi lesz a sorsuk ? Az erdő lakói majd eldöntik...

MM

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr10017806903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.04.13. 19:51:57

Perverz vagy, hogy a focira ennyi energiát szánsz.

S elszomorító, hogy ebben a másidvonalú hulladékban több pénz, meg érvényesülés van, mint a teljes Kajak-Kenu + Öttusa + Birkózásban.
Pedig ott van eredmény...

Ami meg az edzőt illeti:
Ez se hallgatott Karthágót. Áruló nem leszek...
süti beállítások módosítása