Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Lövésem sincs...

2021. november 22. - The milkman

... mi folyik a világban. Egyben biztos vagyok : lőnek. Lőnek a lengyel - belarusz határon. Innen oda, onnan ide. Vannak is hullák szép számmal. Szép számmal ?! Nem igazán tudni... Mindenesetre Frau Merkel beavatkozott. Nanááá, hogy nem továris Lukasenkával tárgyalt...Azóta kevesebbet (?) lőnek, viszont Ukrajna került a célkeresztbe  Kerül, amibe kerül. Más. Más ?! Hollandiában is lövöldöznek. Rendőrök a tüntetőkre. Hja. Aki megszokta a szabadságot... Mög azt is, hogy nem a politika dönt mindenben. De tényleg mindenben... Annak furcsa dolog a korlátozás, meg a nyilatkozatok a személyiségi jogokról. Oltakozol vagy tiltakozol ? Mi oltunk, töltünk, jövünk, lövünk. 

A szabad európai polgár meg kiakad: It's my life !  - Azt Te csak úgy gondolod... my friend.

Más. Más ? A fejlett Egyesült Államokban egy ember kiment egy tüntetésre. Biztos, ami biztos, vitt magával popcornt és egy karabélyt. A snack hamar elfogyott. A türelem is. Mivel ő nem szimpatizált a tüntetőkkel, ők pedig vele... hát gyorsan lelőtt két fegyvertelen polgárt, egyet pedig megsebesített. Good job ! Ő maga megúszta sérülés nélkül. sőőőőt.... felmentették a bíróságon. Még D. Trump is védelmébe vette...Why not ? Azért van otthon a fegyver, hogy néha elővegyük és használjuk. Az erdő messze van, az állatokat pedig különösen szeretjük,... de a tüntető polgár az jó célpont. Bumm ! Bumm ! A bíróságon pedig kibököm: I am SO sorry... Mivel emberünket felmentették, hazamehetett. Szerintem betette már a mikróba a következő adag popcornt...

Lövésem sincs mi folyik a világban... De a szép, békés világnak lőttek, az biztos... (ha valaha volt egyáltalán ilyen illúziónk...)

buMm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9716762220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.11.24. 17:38:23

A hatàrokon a migriket lassan hét éve lőni kéne. Minimum altató lövedékkel vagy sokkoló pasztillával.
Kérdezés nélkül.
A jogvédőkkel együtt. Azok mondjuk egyből kaphatnának êlest is.

A totál hiteltelen, a pénzköltésen kívül érdemi eredményt felmutatni nem tudó orvosok és a mögöttük álló gyógyszerlobbi által félrevezetett politikusoknak nem hívő tömegből azok, akik ennek negalapozottan nem hisznek, emiatt tüntetnek és sortüzek áldozatai lesznek, azok most azzal szembesülnek, hogy ott is lehullt a demokrácia álarca. Ugyanis a saját nêo követése ősi kommunista, ja nem(!), demokrata szokás. Lásd Fletó féle rendőrterror.

Kyle Rittenhouse felmentése kapcsán meg ki kell emelni, hogy a mocskos, aljas, Bidé-buzi liberál média egyik élharcosa (msnbc) meg mindent megtett a jogszabályok tiprásával, hogy az esküdteket befolyásolja.

Ebből következően:
A blogger döntse el!
Féligazságokkal megtömött hazugságok mentén az érzelmekkel akár manipulálni vagy a tényeket akarja tisztán látni és ismertetni!?
süti beállítások módosítása