Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Elhiszem

2021. november 08. - The milkman

Én elhiszem kérem, hogy Brüsszel az nem egy város, hanem egy magyarellenes intézkedéscsomag.

Azt is elhiszem kérem, hogy a borderline betegséget a migránsok terjesztik és a határvadászok kapják el először.

Az is igaz lehet, hogy M. Lőrinc azért váltott mesterséget mert - ellentétben a gázzal - a pénznek nincs szaga.

Szinte biztosra veszem, hogy Gyurcsány Ferenc szeretője Márki-Karácsony Klára, akit Soros György futtat a fára.

DE most olvastam D. Szilárd mondatait... Innetől kezdve még több mindent elhiszek: Vidnyánszky Attila bizonyára utálja a múzeumokat és az irodalmat. Egy látogatás a képcsarnokban , Attila ? Neeem. Inkább az urológusom...

Csányi úr ! Egy izgalmas női kézilabdameccs ?! Pfúúúj ! Kérek helyette egy beöntést... A Partizán élő adásában... And so on, and so forth.

Tehát  Dé Szilárdnak mindent elhiszek: a Tankcsapdáról, a magyar irodalom siralmas állapotáról, a "normális" ember rádiózási szokásairól...

Egyet azonban nem hiszek el: ahogy D. Szilárd beszél másokról, művészekről, közügyekről... nos nem tudom elképzelni és elhinni, hogy szeretni és tisztelni képes embereket . (A miniszterelnök urat leszámítva.)

Ő utál és megbélyegez magyar polgárokat. Önmagát kedveli és okosnak tarja. Hm....El tudnám hinni, hogy ő lesz a következő köztársasági elnök..(persze eddigi tisztségeit megtartva...)  Megérdemeljük ? Igen, AZT hiszem.

Demeter for President ! Demeter for President !

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr516749668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása