Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Petry a kapuban

2021. április 10. - The milkman

Folytatódik a Petry-saga. Amíg Zsolt európai emberhez méltó módon elköszönt csapatától, valamint Dárdai vérprofi módon lezárta az ügyet, addig a magyar politikai "elit" nem tud leállni a kapusedző ügyével. "Mindannyian Petryvel vagyunk..." Igen. ha egy kicsit is szolidárisak lennék a magyar sportemberrel, akkor b é k é n  hagynánk. Hiszen jó referenciái vannak, jó korban és karban van, bizonyára találna magának csapatot, Talán még Berlinben is.

De ezek után... Melyik csapat kockáztatná meg, hogy leszerződtet egy szakembert, akinek "erős politikai hátszele van..." De tényleg , melyik profi, nyugati egyesület venne magára egy - kicsit problémás, de alapvetően jó - kapusedző mellé még egy ilyen "csomagot". Nein, danke !. Petry helyzete - véleményem szerint - ellehetetlenült.Megkockáztatom: nem csak Németországban. S ebben a nehéz helyzetben nem Pataky Attila szólal meg érces hangon (" ...tudom, hogy elhagyom a várost, ahol élek..."), hanem maga a külügyminiszter: szívesen látná a kirúgott kapusedzőt kedvenc klubjában dolgozni. Háááát. Ez már egy felkéréssel felérő mondat volt. Egy "aprócska" hiba van. Az általa favorizált csapatnak MÁR van egy kapusedzője, érvényes szerződéssel... "Nosza, rúgjuk ki ! " - gondolkozik a menedzsment, hiszen ilyen ajánlást ritkán kap az ember. Ismételjük meg: a magyar külügyminiszter ajánl kapusedzőt. Hmmm.Ez nem lélegeztetőgép. Ez most valami komoly dolog...Még egy dologra fel kell hívnom a figyelmet: vizsgálják meg az elbocsátásra váró szakember szerződését és hátterét. Nehogy valami hiba csússzon a folyamatba. Például elküldik és kiderül róla, hogy olasz felmenői vannak. Hát milyen ciki lenne, ha Ferenc pápa tárcsázná a Karmelita Központot és panaszt emelne: "Petry miatt a kiváló Lakatos Dzsovánninak távozni kellett...Csak azért mert Dzsovánni ?! Vagy azért mert Lakatos ?! Per favore..."

Továbbra is sajnálom Petry Zsoltot. Jobb helye volt a kapuban...

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9516496900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása