Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Normális

2020. november 29. - The milkman

Örömmel olvastam, hogy Színművészeti Egyetem tanárai meghirdették a következő időszak oktatási programját, szakokkal és oktatókkal együtt. Úgy, ahogy ez az elmúlt 155 évben is megtörtént.

Azt sugallja ez a döntés, hogy ezek az emberek "normálisan" gondolkoznak. A demokratikus úton meg- és kiválasztott szakemberek folytatják a demokratikus úton felvételt nyert diáksággal a munkát. Pont.

Abban is bíznak , hogy az állam támogatja őket ebben a törekvésükben. Hiszen ők "csak" dolgozni akarnak, nem mellesleg élvezve a hallgatók megbecsülését és szeretetét. Tiszta sor.

Az állam pedig - az adófizetők pénzéből - megteremti az oktatáshoz szükséges feltételeket. Normális.

De - ha jól értelmezem - Magyarországon az állam, a kormány. A kormány pedig egy főből áll, aki nem főből, hanem csípőből tüzel és dönt. Ő a kapitány. S ennek a kapitánynak sokkal "félelmetesebb" csatársora van, mint annak idején az aranycsapatnak. A Kövér - Szijjártó - Vidnyánszky - Gulyás kvartett mellé - véglegesen - bejátszotta magát Demeter Sziszi.

Ők öten rohamoznak és bevesznek mindent , amire ráhúzható a liberális jelző.

Na, ez nem normális. Tenni kellene valamit.

Legalább állítsunk fel egy védelmet: Az SZFE adott. Vámos Miklós megszólalt. Erősen és érthetően. Köszönjük.

Kire lehet még számítani ? Nincs sok idő. Vamos, vamos...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr616306156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása