Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Érd(emes?)

2020. április 18. - The milkman

Olvasom, hogy Érd városa rövid időn belül felszámolta női kézilabdacsapatát. Azt a nemzetközi szinten is jegyzett gárdát, amelybe az elmúlt években milliárdokat ölt az adófizetők pénzéből. Mivel vannak ismerőseim Érden tudom, hogy egy "sima" CT vizsgálatra átlagosan két hónapot kell várni  Jó esetben. Ebben nem különbözik a fővárostól...

De el tudom képzelni, mikor az átlag érdi polgár bebotorkált fájós gerinccel a rendelőintézetbe és kérte, hogy vizsgálják ki. Az orvos írt egy beutalót, ami 60 nap múlva esedékes. A beteg megkérdi.- De addig mit csináljak?! - Hát nézze meg a lányokat szombaton a Fradi ellen ! Igazoltunk nemrég egy svéd és egy bosnyák játékost. Ezt önnek is látni kell !

De mivel emberünk a fájdalomtól nem látott, így a meccsre sem járt. És most már nem is tud. De lehet , hogy soha nem is akart. Ő "csak" normális egészségügyi ellátást akart, iskolákat, ahol nem kiégett, alulfizetett pedagógusok bifláztatják a gyerekeket, olcsóbb tömegközlekedést, mert talán egy kis zöld területet a térkövek helyett.

Ezért fizet adót. Helyette kap egy beutalót és nézegetheti az üres sportcsarnokot. Érdemes ?!

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4315621504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása