Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Most akkor...

2020. március 05. - The milkman

... mivan ?! 1. Van vírus, de nincs folyékony szappan a szakrendelő mosdójában.... Megtudtam: soha nem is volt... Már ezért karanténba záratnám a felelős minisztert.. Legalább három évre. Míg ki nem tisztul. 2. Hatsávosra bővítik az M1-es sztrádát, miközben a fővárosban kijelölik azokat a fontos utakat és utcákat ahol korlátozzák vagy megtiltják az autós forgalmat. Ha jól értem: Budaörsre nagy autósmozit terveznek ?! Mert ott minden autós állni és nézni fog, az biztos...3. A Fehérvár FC kiváló(?) spanyol edzője elnézést kér a klub szurkolóitól (mind a 346 embertől), akiknek csalódást okoztak az acélos ZTE elleni vereséggel. Ajjaj! De hiszen köztudott, hogy a Bundesliga fizetéssel rendelkező játékosok ennyire képesek. Ugyan má'. Semmi baj.  Majd jövőre megveritek a Berettyóújfalut hosszabításban és minden a helyére kerül... 4. Az orosz és a török elnök egyeztet, hogy mi lesz a szír emberek sorsa. A török fenyeget: - Ha nem tartják be a szabályokat , kegyetlen megtorlás jön ! És kóstolónak átenged pár tízezer szerencsétlen menekültet a határon. Mottó: Van még pár millió. EU válasz: Köszi, nem kérjük. Van pénz, van kerítés, de ha kell lövünk is. Mi innen, Ti - kedves törökök  - onnan ! A maradékot levadásszák az oroszok. 5. Greta Thunberget megtapsolták a Brüsszelben. Azok a politikusok, akiket pár perccel ezelőtt hibátlan angolsággal, de még is "diplomatikusan" a jövő gyilkosainak nevezett. " Jókat mond ez a kislány, de megehetnénk már a tűzdelt bélszínünket a kantinban, mielőtt a hivatali Mercibe ülünk..." - kábé ez volt olvasható az arcokon. De tapsoltak, az biztos...

Én nem tapsolok. Félek. Nem a vírustól. Hanem a hatalmon lévő emberektől. Olvastam a Katona József Színház bemutatója kapcsán ezt a mondatot, és bizony a fenti események irányítóira gondoltam:

"Azt hitték, magukhoz ragadták a hatalmat... de a hatalom ragadta magához őket.."

Most akkor mivan ?! EZ van.

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2015506414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása