Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Come on...

2019. december 13. - The milkman

Come on ! Ez üvöltötte Rasmussen edző, a női kézilabda szövetségi kapitánya egy világbajnoki időkérésnél, az utolsó szó jogán.

Tudjuk: pótselejtező lett a vége. Nem tom' Rossi mester milyen nyelven buzdítja Dzsudzsákékat az öltözőben, azt tudom, hogy Vatikán és Disneyland ellen játszhatunk pótselejtezőt márciusban. Addig valahogy kitelelünk...

Rebrov parancsnok a Fradiban dünnyög ukrán akcentussal, angolul: Kubatov párttitkár úr is megerősítette  újságírók előtt !!! - , hogy a Fradi a rendszerváltás óta nem volt ilyen jó. Igen, minden relatív. A Európa Ligában hat meccsen rúgtak öt gólt és egyszer még győztek is. Ez nem sikerült nekik Békéscsabán, ahol a másodosztályú helyi hősök kiejtették a magyar kupából az "ünnepelt" és agyonfizetett csapatot.

Come on... És akkor mi van ? Van pénz, de nincs teljesítmény.,. Come on... És akkor mi van ?!

We are in Hungary. Remélem már folynak tárgyalások arról, hogy a budapesti színházak vezetését kiváló , magyarul nem beszélő és értő külföldi direktorok vegyék át. Mint a sportban: jöjjenek az ukrán, skandináv és spanyol szakemberek. Pénz és teljesítmény nem számít. Come on !

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7015350726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása