Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Parndorf

2024. szeptember 07. - The milkman

Na helló Mindenki! Mizújs'?! Van újs'... De nem a telefon-saga az oktatási intézményekben, nem... Nem a magyar gazdasági kilátások és kiáltások. ("Matolcsy eemegy nyugdíjba oszt minden megin jólesz!) Még csak nem is a  (Legalább) Két férfi egy Bese nevű közösségi találkozókról szóló hírek...

Hogy mi?! Lassul a Golf-áramlat, emiatt még szélsőségesebbé válik az időjárás?! Ugyan...Majd a kínaiak felgyorsítják. Hitellel. Különben is: A világ megérdemli a sorsát...

Mindeközben az igazi, jövőbemutató hír a MAGYAROKNAK a következő: rendszeres - légkondicionált - buszjárat indul Parndorf és Budapest között. Aki nem tudná: Parndorf nem a közösségi könyvtáráról és a múzeumairól híres, hanem... Na?! Jawohl! Ott van bizony a DIVAT-OUTLET, amit most már bárki,Budapestről is elérhet. Mindezt ingyen. (Nem tudom kell-e igazolni a vásárlást a buszsofőrnek... de das ist aber egal...)

A világ rendje helyreállt. A nyavalygóknak meg ennyit: Ha a Golf-áramlat lelassulna, akkor pedig hajón vagy szánon is megközelíthető lesz a magyaroknak Parndorf. Majd időben szólok.

mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9818486723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása