Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Na gyere csak ide!

2023. október 24. - The milkman

"Tetszik", ahogy a Magyar Úszószövetség elnöke felszólítja egyik versenyzőjét, hogy tessék szépen visszajönni a medencébe, gyötörni magát nap mint nap, betartani a dietetikus által előírt étrendet és.... és.... itt jön a lényeg: további aranyérmeket nyerni Magyarországnak! (főként az olimpiákon, kérem!) Hiszen Magyarország - tudjuk - "sportnemzet". Hogy micsoda?! Miután ifjúságát beáldozva feljutott a csúcsra , már nem akar 23 évesen beledögölni a versenyzésbe egy ilyen szép szittya magyar fiatalember? Hogy van fontosabb is az életben?! Hogy nem hallgat a "kedves hívó szóra", helyette - csak úgy - eltűnik a világ szeme elől?!

Jajaj! De ha nincsenek eredmények (lásd magyar ökölvívás- vagy asztalitenisz) akkor oda az állami támogatás...Oda az elnökségi ülések és tisztségek sora...Akkor lehet, hogy a "valódi" versenyszférában kell(ene) helytállniuk a derék sportvezetőknek...

Szóval... kedves Milák Kristóf! Gyere vissza, de gyorsan, mert ezt a döntésedet sokan nem ússzák meg (a) szárazon.

De ha mégsem...Kedves Úszószövetség! Honosításra váró azeri úszóbajnok nem érdekel?! Ki sem jön a vízből... és kijön havi egy millából. És a végén ott az érem, kérem.

I stand with Milák!

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6618241921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása