Tej-chi

The Milkman

The Milkman

You never drink alone

2023. október 04. - The milkman

Könnyű a mai világban népszerűvé válni. Például Tóth Gabi életéről már-már többet tudunk mint saját, családi "dolgairól." Gabi megkapta idén a Petőfi Zenei Díjat (ha a névadó élne, befordulna a konyhába borozgatni apjával) és zajosan meg is ünnepelte többedmagával. Cheers ! You never drink alone!

Világszenzáció, hogy két, külföldön tudást és hírnevet szerző, de magyar állampolgársággal is rendelkező kutató is (Karikó Katalin és Krausz Ferenc) Nobel-díjat kapott. A valóban fantasztikus teljesítmények láttán politikusaink egymás sarkát taposva dicsőítik a magyar tudományt és - gondolom - nagy erőket mozgósítanak annak érdekében, hogy legalább egy közös fotó készüljön róluk a tudósok társaságában. (Egy közös ünneplés/fogadás  pedig bizonyára szavazatokban is mérhető lenne, perhaps.Cheers! You never drink alone!

Marco Rossi - és segítője is - letette a magyar állampolgársági esküt! Grazie! Jelen volt a köztársasági elnök, a kerületi polgármester, Magyarország második(?) leggazdagabb embere és sokan mások.Az esküt követően a derék olasz-magyar sportember a miniszterelnökhöz is ellátogatott egy koccintásra. Egs, Marco, fenékig! You never drink egyedül mostantól... 

Látva ezt a sok "macerát", kezdek örülni annak, hogy szüleim származása és születési helyemből adódóan... magyar vagyok. Na... erre igyunk!  Cheers...Is anybody here?!

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4318227297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása