Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Csere

2023. február 20. - The milkman

Hír és ami mögötte van: csúnyán karambolozott a Ferencváros argentin csatára. Carlos Auzqui - a tőle megszokott lendülettel - tört be egy utcába és a járdára is felhajtva, több oszlopot is kidöntve állt meg. Személyi sérülés (óriási) szerencsére nem történt, megállapítást nyert viszont, hogy a derék sportember "komoly mennyiségű" alkoholt fogyasztott ámokfutása előtt. Zágsón'. 

A klub reagált a történésekre: "elítélik az argentin sportember viselkedését, aki jelentős pénzbírságra számíthat." Ugyanakkor azt is elmondták, hogy a csatár nagyon nehezen dolgozza fel, hogy a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésen lecserélték, ezért nincs jó mentális állapotban... Jó! Én ezt is elfogadom, viszont - mint a fővárosban élő és közlekedő polgár -  a következő információkat szeretném kérni a jövőben a Ferencváros menedzsmentjétől: kérem adják meg azoknak a lecserélt játékosoknak a mentális állapotát, akik a mérkőzések után Budapest utcáin felbukkanhatnak. Jól jönne egy-egy  autómárka, netalántán egy rendszám közzététele is, így felkészültebben lépnék ki az utcára, vagy indulnék el a zöld lámpa megjelenése után. 

Íme egy példa. Az FTC az alábbiakról tájékoztatja a főváros vezetését: a szombat esti, Kecskemét elleni mérkőzésen Mehdi Boudjeman-t (létező játékos) a 47. percben lecserélték. A kiváló sportember sértődötten hagyta el a pályát , így várható, hogy frusztrációját e belvárosi szórakozóhelyeken vezeti le. Kérem értesítsék a V. és VI.kerületi éttermeket, bárokat, a klub fizetni a károkat.  Tudomásunk szerint jogosítványa - már - nincsen. Vigyázzunk játékosainkra, vigyázzunk - - de ne essünk túlzásokba - a fővárosi polgárokra.

Hajrá Fradi, hajrá magyarok !

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5118053972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása