Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Spórolás

2023. február 15. - The milkman

Két cikk Magyarországról: egyikben a vidéki, ideiglenesen bezárt színházak vezetői nyilatkoznak, hogy miként vészelik át a nézők és előadások nélküli időszakot. Érthetően nem boldogok, de elfogadják a helyzetet.

A másik hír arról szól, hogy a honi elsőosztályú labdarúgó csapatok három millió eurót költöttek téli átigazolásokra. Ez fele annyi, mint a tavalyi összeg. Spórolnak.Látva a sportág népszerűségét és sikereit javaslom, hogy csoportosítsunk át újabb összegeket a színházaktól és a művelődési házaktól a magyar foci javára. Mint kerületi lakos bizonyára én is meglennék a Vígszínház nélkül, de csak akkor, ha a Vasas végre elmozdulna a tabella utolsó helyéről. Tehát csere: A Pál utcai fiúk helyett nézzük EGYÜTT a Fáy utcai fiúkat. 

Garantált szórakozás: friss levegő, sör, kényelmes székek, magyar rigmusok. Az Újpest ellen garantált a verekedés is. Nemecsek nem kell, meccsek kellenek.

Jaaaj. Nem kell rohanni. Van még jegy...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8918050082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása