Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Őrült férfiak ketrece

2022. november 03. - The milkman

Ketrecek. Kisebbek-nagyobbak. Jól felszereltek, kényelmesek. Ágy, szék, asztal. monitor, telefonok, és egy irányítópult, nagy gombokkal. Lakói férfiak. Egyedül vannak.Nem-nem, nincsenek bezárva! A kulcs náluk van. ŐK engednek be embereket (szolgákat) magukhoz, ha szükséges. Egyébként a ketrec megvédi őket, mindentől és mindenkitől. Egy dolgot vittek be magukkal és arra nagyon vigyáznak: HATALOM. Irányítanak, parancsolnak, döntenek és ítélkeznek. A végrehajtók és a szolgák bólogatnak és cselekednek. Ők azt tudják, hogy ellenkező esetben messze lehet kerülni a ketrectől. És egyidejűleg a jóléttől. Okos, opportunista, kipolgárosodott, meggazdagodott emberek. Ketrecharcosok. Védik az uralkodót.

Na, eddig szép a felvezetés, de mi lesz ebből? Elárulom: "kicsit" félek. Ezek a ketrecben élő, dolgozó férfiak többnyire államfők, elnökök, miniszterelnökök, de lehet milliárdos vállalkozó is közöttük. (sok esetben együtt jár a kettő: vezető politikus és milliárdos, naná!) Az a félelmem, hogy elpusztítják a bolygót és vele együtt az Föld lakóit. Mert megőrültek. Igen, elsősorban a hatalomtól, másodsorban pedig az önismeret igényének teljes hiányától.

Ketrecbe zárt, pusztító hatalmi erők. Őrült férfiak. Mit lehet tenni?!

Biztosan nem azt, amit az állatok tesznek a budapesti állatkertben: a gorillák nagyon okosan úgy ülnek, hogy a látogatók csak a hátukat láthassák, az orángután pedig ottjártamkor éppen a fejére húzott egy műanyag dobozt és úgy feküdt a köteleken. Az állatok megvetik a bámészkodó embereket...

A ketrecben élők férfiak megveszik a bámészkodó embereket. 

Ne hagyjuk!  Függöny!

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3517969278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása