Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Hangok

2022. szeptember 15. - The milkman

Üzenem a politikusoknak: minden embernek van szívhangja. Akkor is ha dolgozik, ha szeretkezik vagy ha éppen könyvet darál. A szív üzen, az ember ezt érzékeli és cselekszik. Vagy éppen nem csinál semmit. Az is egy döntés. Magyarországon erre alapoznak sok mindent a döntéshozók: úgysem csinálnak az emberek semmit. Nem sztrájkolnak, nem gondolkodnak. Nincs polgári engedetlenség, nincs összefogás, nincs erő. Nem. Várjuk, hogy miként dönt a Parlament, vagy az éppen regnáló operatív törzs. Erre a hangra figyelünk és alkalmazkodunk. A népnek nincs hangja. A nép magzati állapotban van, és retteg attól, hogy a fenntartó szerv - az állam - abortál. 

Egyre hangosabban ver a szívünk. Akarja ezt hallani valaki?!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5617932161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.09.15. 18:27:14

A címből arra gondoltam, hogy az abortusz szabályozás módosítása okán írsz, miszerint kötelezővé teszik a magzati szívhang meghallgatását.

De végülis tkp viszzakanyarodtál ide.
süti beállítások módosítása