Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Vaskályha, vastüdő és vasfej

2022. július 25. - The milkman

Hír: egyre többen akarnak vaskályhát vásárolni kis hazánkban. Igen. nekünk, magyaroknak MINDIG van B tervünk. Ráadásul a vaskályhában tényleg MINDEN elég: műanyag, papír (főleg a könyvek adnak nagy hőt), textil (kihízott, szétmosott pólók előnyben) és persze a fa, amit majd összegyűjtünk innen-onnan. Elvégre vannak szép erdőink és vannak lomtalanítások. Durrantsunk be emberek, aztán ami a (kémény)csövön kifér, szépen lélegezzük be! Mert bizony ezt is hallani: a környezet- és az egészségvédelem "egy kicsit" háttérbe szorul a következő években. Cserébe újra divatba jön a szmogriadó és a vastüdő. De - már a pályát elhagyó - tanárainktól megtanultuk: ahol füst van (lásd erdőtüzek), ott meleg van...

Szóval... itt a magyar B terv. Tanulj tőlünk - újra - Európa ! Rajtunk nem fog ki a klímaváltozás. Rajtunk nem fog ki a rezsicsökkentés csökkentése. Nem. Mi vasból vagyunk. Erős ország. Rengeteg vasfej egy helyen.

mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6417890453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása