Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Zsír

2022. április 01. - The milkman

Végül is ez a választások tétje: a zsír. Maradnak-e a zsíros hájjal rendelkező politikusok, oligarchák (bár M. Lőrinc tényleg sokat fogyott... de ettől még ügyefogyott) az ország irányítóközpontjában, vagy átveszi a stafétát a fiatalabb, zsírszegényebb korosztály. NO, igen. A minden hájjal megkent elit nem adja ingyen megszerzett javait. Küzd, gyaláz, ment és helyezkedik. "Szar emberre mindenhol szükség van... " - mondta egy "aktuális" rendszerváltáskor nyugodtan szemlélődő tisztségviselő. Hmm. Milyen igaz.  Aztán ott vannak a zsíros állások: alapítványokba bebetonozott, lojális emberek, néhány százezer forintos költségtérítés fejében. Zsír. Állami megbízatások, brüsszeli pénzből leosztva: zsír. TAO-pénzből lubickoló sportmenedzserek: zsír. 

Mitől lenne ez másként egy kormányváltás esetén ? - vetődik fel a kérdés. Nos, úgy, hogy a váltásra szavazó értelmiségiek számon tudják kérni - lásd tanársztrájk - a hatalom birtokosain a jogaikat.Míg a migráncsozó, gyurcsányozó, Győzikét és Nagyferót felvonultató másik oldal megelégszik az olcsó csirke-farháttal.

Nem tudom, hogy olvasható lesz.e ez a bejegyzésem, mivel az oldalam az elmúlt 3 napban semmifajta statisztikát, visszajelzést nem bocsát rendelkezésemre. Levelemre sem válaszoltak. Gyanús. Gyanús lehet nekik egy bérből és fizetésből élő, magyarul fogalmazni tudó polgár, akit nem sikerült megvásárolnia  a hatalomnak. "Tiltsuk le a böszmét !" De lehet, hogy már én csak képzelődöm. De üzenem mindenkinek: zsíros kenyérre és egyenes gerincre még futja a pénzemből.

MmM

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8517795471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.04.01. 21:07:02

Szerintem olvasható az oldalad.
Mármint a blogos...
:-)
A statisztikák még mindig hazudnak.
süti beállítások módosítása