Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Az ember, aki...

2022. március 24. - The milkman

...ott is volt. Sőt ott is van: Volodimir Zelenszkij. Neki és a médiának köszönhetően percről-percre nyomon követhetjük a véres-kegyetlen valóságsót': az orosz - ukrán háborút. Az ÉLET a legnagyobb rendező, kétség kívül. Zelenszkij tartása, kitartása, pazar pörformanszai a kényelmes székekben ülő európai és a tengerentúli politikusokkal jobban mutatja be korunkat , mint bármilyen politikai elemző műsor. "Határozottan figyelmeztetjük...Be fogjuk tiltani...Meg fogja.bánni..." Fogjuk. Vegyük már észre, hogy a történet másik főszereplője, a Gonosz, "éppen lesz&rja", hogy mit FOG a világ ellene tenni . MOST Ő irányít. S mosolyogva hallgatja a "nagyon aggódó" vezetőket az atom- és vegyi fegyverek használatáról. DE HÁT VAN NEKI ! Ő az ember, aki ott is van ezek közelében és dönthet ezek bevetéséről. Hé ! Eddig nem tűnt fel senkinek, hogy Putyin nem gyűjtőszenvedélyének hódol ,amikor pusztító fegyvereket vásárol az Európából és Kínából befolyt milliárdokból, hanem VALAMIKOR használni is akarja ?! Bezony', ezek nem kerti törpék... Ezek atomtöltettel bíró gyilkos fegyverek.  Hé emberek ! Ti hol voltatok, amikor Vladó bekebelezte Krímet ? Mit vártatok tőle ? Olimpiát kapott, forma egyet kapott , foci vébét kapott... Gondoljátok, hogy ez az ember jóllakott ? Elégedett. Hátradől ? Elvonul egy önismereti táborba ? Az ember, aki ott is van... gyilkol és fenyeget. Megteheti. Én csak abban bízom, hogy Zelenszkij mellett van még néhány olyan ember, aki ez ellen cselekedni is akar. Amíg lehet. Amíg lesz EMBER, aki cselekvőképes. Ébredj Világ !

Az ember, aki ezt leírta:

Milkman

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6117788048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.03.24. 12:52:00

Szerintem teljesen hibás a megközelítés.
Adott egy ország, ahol három évtizede nemzeti sport a sovinizmus.

Adott egy - kisbetukkel, mert így mást jelent - európai közösség, ahol minden baromságra van jogvédelem, kivéve az őshonos nemzeti kisebbségekre.

Az e.k. felelősséget nem vállal a saját agylágyulásáért, ezek meg megszűntek emberek maradni.
Most minek is sajnáljam őket?
Ki mint él, úgy ítél.
Ezek pontosan maguk ellen hívták ki a sorsot.
Maradhattak volna emberek is, de az nem ment....

Így jártak!
süti beállítások módosítása