Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Murinnyó

2022. február 07. - The milkman

Felkészül: Gárdíóla Pepe. Tudom, hogy cinikus vagyok, de... asszem' ezt nevezik öngólnak. Mármint azokon a gólokon kívül, amit a Ferencváros mostanság kaszíroz. A nyáron szerződtetett "bécsi úriembert", Stöger Pétert télre már hazapaterolták... "Nem jöttek az eredmények. Rossz volt a hangulat. Túlzottan is európai a modor..." Kerül, amibe kerül, ide egy tökös kelet-európai vezér kell. Csercseszov mester ki is jelentette magáról, hogy "demokratikus diktátor". Megtudtuk róla, hogy keresztet vet meccs előtt, beszél angolul, de inkább németül, "vérprofi" stábja van (Herr Stögernek milye volt ? Agarai ?!) és persze, irány a Bajnokok Ligája. Reszkess Európa !

Ehhez képest... Tudjuk. Még Stögerhez képest is ... Akiről - talán - tudjuk, hogy a német Bundesligában eltöltött több szezont...

Szóval: arcpirító vereségek és gólínség kíséri eddig az orosz mester útját.De meddig ?!  Az ukrán mester (Rebrov) katonacsapatot épített, mennie kellett, Stöger tejjel itta a kávét, hamar kihűlt... Csercseszov diktál, de a fiúk nem írják...a gólokat. Hanem kapják. Kapják össze magukat, kérem ! 

Mourinho mester már biztosan tanulmányozza a magyar ligát, bár a felcsút és a mezőkövesd szavak még gondot okozhat neki, de... intelligens, felkészült szakembernek látszik. Mellesleg megnyerte a Bajnokok Ligáját. Jöhet ?!

Ha még márciusban befut, nyárig bizonyíthat. De a hírek szerint Pep Guardiola sem Manchesterben akar megöregedni. Előbb-utóbb rend lesz az Üllői úton...Addig is a Kisvárda lerendezi Kloppékat oda-vissza....

Várom Mourinho-t. Szerintem a Fradiban nagyon hamar rádöbbenne: valójában nem különleges edző...

Senhor José ?

Mm

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2717267826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása