Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Csere

2021. december 01. - The milkman

Kedves Elgyötört Szurkolóink ! Cserél a Magyar Ellenzéki Közösség, a MEK. És ez a hír remek. Hiszen az 1-es számmal játszó Csurcsány helyett, 12-es mezben pályára lép: Csurcsány. De ez az új fiú igazi csapatjátékos. Már a pályára lépése előtt hirdeti, hogy alárendeli magát a csapat akaratának, különösen a kapitánynak, Bárki-Bajban Van Szólnak.  De vajon mi történhetett a korosodó Francescóval, aki sz.r Díniáról betegen hazatérve, orvosi ellátásra szorult ? A Covid osztályokra nem vezérelt sebészek közül egy (Sam), kivette a vakbelét és... megvakult ?! És most már nem olyan vakmerő... És belátja, hogy a DK, az nem az NDK, ahol a múlt még el nem múlt. Valami történt a Szemlőhegyi úton a Csurcsány Villában... DE bármi is történt, az jó volt. A Vak Béla - Szerény Franci csere kifizetődik a nagyon megosztott magyar pályán. S hogy mennyire nehéz a versengés, ahhoz álljon itt egy statisztika magyar labdarúgás világából. 

Ez a felsorolás tanúsítja, hogy a magyar játékosok mellé szükséges néhány  idegenlégiós jelenléte annak érdekében, hogy a következő nemzetközi megméretésen Albániával is fel tudjuk venni a versenyt. (forrás: Nemzeti Sport)

Puskás Akadémia: Thomas Meissner (német), Kamen Hadzsiev (bolgár), Yoëll van Nieff, Luciano Slagveer (hollandok), Artem Favorov (ukrán), Jakub Plsek, David Vanecek (csehek), Jozef Urblík, Jan Vlasko (szlovákok), Fülöp Lóránd, Tamás Nándor (románok), Josip Knezevic, Antonio Perosevic (horvátok), Ezekiel Henty (nigériai), Gol-Gol Mebrahtu (ausztrál), Jonathan Heris (belga), Dejan Trajkovski, Richard Krizan (szlovénok).

Ezek a magyar bajnokság tavalyi bronzérmes csapatának idegenlégiósai... Én beillesztenék egy cserét: F. Csurcsány (szemlőhegyi). Szerintem van még annyi ebben a rutinos játékosban , hogy néhány gólt bek#rjon...

Hajrá Magyarország, forza Francesco !

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1216770286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.12.02. 06:13:26

NDK => tetszik. Nem Demokratikus Koalíció

Azért az a román legfeljebb állpolgárság. Ennyit illene tudni. De a lényeg így egyértelmű.
süti beállítások módosítása