Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Micsoda szeptember...

2021. szeptember 20. - The milkman

Kezdjük két fontos magyar hírrel: 1. V. Andrea elárulta , melyik "nótát" kedveli leginkább , fiatalosnak mondott, de biztosan nem dohányzó párja. Ez pedig a: Love me, TENDER... Ez így is van. A vőlegény és a Tenderek - nem is olyan gyengéden - folyamatosan szeretgetik egymást, legyen szó bármilyen iparágról . Talán egy ellenzéki THUNDER tehetne ez ellen valamit, ahhoz azonban tudnunk kellene: ki képviseli ezt a csoportot ? Mert az előválasztásba "hiba" csúszott. Valószínűleg egy Kínában élő, magyar nyugdíjas rossz regisztrációja ütötte ki a rendszert... Javaslat: vegyük át  az orosz szoftvert és azonnal tudni fogjuk, ki nyeri el a voksokat...2. A Ferencváros labdarúgó csapata - természetesen a televízió kamerái előtt - 9:0 arányban diadalmaskodott a megyei első osztályban szereplő Hatvan (60) csapata ellen. A diadalban az egyik légiós hat góllal vette ki részét, majd így nyilatkozott: " Nagyon sokat dolgoztam ezért a sikerért..." Biztos ami biztos, a Nemzeti Sport is címlapon hozta le a nem mindennapi győzelmet, amihez persze  - mint  adófizető állampolgár - ezúton is gratulálok. De BIZTOSAN ezért ölünk milliárdokat a magyar futballba ? Ezekért a SIKEREKÉRT ?! Ha igen, akkor már most bejelentem, hogy kapcsolatban állok a Vas megyei Nemeskolta FC menedzser-igazgatójával, (civilben férfi fodrász), aki el tudja intézni, hogy a Ferencváros még ebben az évben pályára lépjen, a kocsma és a templom között található - éppenséggel nem műfüves - koltai pályán. Mivel a hazaiak a megye kettőben "vitézkednek", előfordulhat egy nagyobb arányú vendég siker, aminek a végén újra a kamerák elé rángathatunk egy légióst : " Well, I am very proud... It was always my dream to play in Némeszkóltá..." A Nemzeti Sportnak pedig előre megírom a szalagcímet: " Támadott a Nemeskolta, de a Fradi legyilkolta..." 

Ezen hírek árnyékában csak csendben szeretném a következőt megjegyezni: továbbra is lakhatási nehézséggel küzd a magyarok jelentős része. Ehhez nem a központi statisztikai hivatal, vagy a nagymarosi - a helyi könyvtár munkájába is "beleértő" - polgármester adatait veszem alapul, hanem azokat a beszélgetéseket, amelyeket - munkámból fakadóan is - honfitársaimmal folytatok. Az okok - egyébként - szerteágazóak, de a gyökerük azonos: a magyarok többsége nem képes a fizetéséből egy saját lakást megfinanszírozni...

"Talán" ez is egy fontos hír. Így szeptember végén.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7316694210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása