Tej-chi

The Milkman

The Milkman

You must be...

2021. május 11. - The milkman

...fucking joking, Nem tudok angolul, de ez kb. annyittesz: "nnnnagyon vicces vagy." Igen, benne van egy kis irónia, humor, odabökés. meg rohadt módon egy kis kikacsintás... Én jól odamondtam/vágtam...

Na ! Nemtok' angolul, kicsit kövér vagyok, de a gerincem egyenes, meg... nem fogadok el hitelt Kínától és Brüsszeltől sem,(az OTP mög' nem ad, mer' "kevés az igazolt havi jövedelmem") de...csak egy szimpla kérdéssel rukkolnék elő: tényleg, ma, magyarhonban ez a legfontosabb ?! Hogy mellik' politikus mennyit nyom (állva ,nem fekve...), meghogy' "kinek millen' angol bizormánya (knowledge) van..."

I am sorry to say...Én a magyar társadalom alsó osztályához tartozom és ott is dolgozom. Nap mint nap tapasztalom, hogy rengeteg család szorul segítségre, mert a dolgozó apa fizetése és a családi pótlék nem elegendő arra, hogy saját otthon teremtsenek maguknak. ŐK magyarul beszélnek, némelyikük sovány, de vannak molettek is. De ŐK nem ezzel foglalkoznak! Hanem azzal, hogy kikerüljenek az Átmeneti Otthonból és önálló éltet kezdjenek.

Magyar családok.  Kövérnek tűnnek, de alultápláltak.És - schade - angolul sem értenek....DE Választópolgárok...

Na , MOST mérlegeljenek a döntéshozók.Mi  fontos Magyarországon ? Hogy melyik politikusnak mekkora  a... vagy az, hogy hogyan élnek emberek a 170 000 forintos minimálbérből ? 

De ha már az angolnál tartunk: a brit miniszterelnököt éppen most készülnek felelősségre vonni, mivel tisztázatlan magánügyei vannak. (lakásfelújítás, nyaralás a pandémia ideje alatt). I like it. Tanuljunk angolul !

Első szó: democracy. Na. Mit jelenthet magyarul ? (A helyes megfejtők mekkdónálcos utalványokat kapnak...)

 Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9216556680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása