Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Isten oltsa a királyt !

2021. március 02. - The milkman

Felhívás a világ minden országához ! Kérem az adott területért felelős Legfelsőbb Spirituális Hatalmakat - Európában Jézus Krisztust - hogy haladéktalanul kezdjék el a királyok oltakozását ! 

(Királyok: az államapparátust - így az állampolgárokat is - irányító politikusok: köztársasági elnökök, miniszterelnökök, kancellárok.)

Kérem továbbá az Istenségeket, hogy a vakcina választásánál részesítsék előnyben azokat a szereket, amelyek megbékélést, józan belátást, és empátiát is tartalmaznak. Ha szükséges, akár hetente oltsák újra a királyokat, hogy állandó védettséget kapjanak hatalom, kapzsiság és megosztottság ellen. 

(Feltehetően több vezető válik alkalmatlanná a legfőbb posztra a fenti attribútumok hiányában, de nem baj...Választunk helyettük újakat.)

Az Istenadta Népet pedig arra kérem, hogy oltakozzon és várakozzon, mert hamarosan eljő' egy új kor: vezetőink a nép köreiből kerülnek ki, emberi érzéseik lesznek, velünk élnek , velünk gyógyulnak. És velünk is halnak.

Ámen !

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1216446984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása