Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Apró Antal

2021. február 16. - The milkman

Tóni magyarázkodik. Ért hozzá, hiszen ő irányítja a kormány kommunikációs rendszerét. De a sajátját már nem.

Azt keresztapu mozgatja. S most úgy tűnik, "'leszólt" Tóninak, hogy : "Fiam, ez egy kicsit sok." Nem a másfél milliárddal van baj, nem. Az egy átlagos tétel a nagyfiúk között. Azzal van baj, ahogy kiderült a tranzakció. Nászajándéknak is lehetett volna mondani, meg kedvezményes hitellehetőségnek (persze moratóriummal együtt), de talán a legegyszerűbb magyarázat ez volna: magánügy... (ismerős , ugye ?)

Na, de a választások előtt nem szabad ekkorát bakizni. Keresztapu ezért megkérte Tónit, hogy lépjen vissza az ügylettől. Majd 2022 nyarán megveheti azt a birtokot. Addig Tóni legyen inkább balkonkertész. 

Kezdje Antal kicsiben. Aztán, ha a büdöskék megmaradnak a ládikókban léphet egyet. De addig nem. 

Tóni - úgy tűnik - megértette az üzenetet. De csorba esett - az eddig sem makulátlan - reputációján. Respekt ? No, respect. Tóni kicsi lett. Nem kicsinyes, azt tudjuk. Kicsi. Apró. Apró Antal. Nem tett jót neki ez a "birtokos eset".

De túléli. Ásó. Kapa. Nagy kaland.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6816429770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása