Tej-chi

The Milkman

The Milkman

2032

2021. január 31. - The milkman

Új "csajozós" dumák jelentek meg a neten. Szemezgessünk: "Hiányoztál, mint magyaroknak a trieszti kikötő." Mert most már van saját tengeri kikötője kis hazánknak. Éljen és hurrá ! Vagy: "Kellesz, mint Budapestnek a nyári olimpia." Hivatalosan is bejelentették ugyanis, hogy kandidálunk a 2032-es játékok rendezésére. Teljes joggal. Oktatás rendben van, egészségügy még inkább, fizetések és nyugdíjak az egekben, az emberek toleránsak és alig várják, hogy a fővárosra szakadjon néhány százezer turista. No és azok a sokszínű sportolók: lesz itt muszlim, arab, fekete és sárga és nagyon reméljük, hogy néhányan felvállalják a másságukat is."Mi, magyarok" szeretjük a karakteres embereket. Híresek vagyunk a toleranciánkról, ne féljünk ezt kimondani !

Ez az ország megérdemli, hogy olimpiát rendezzen. A helyszínek is adottak.Én például a maratonfutást a kőbányai lakótelepen képzelem el. Persze éjszaka. Garantálom, hogy mindenki élete legjobb idejét futja. A birkózó számokat a parlamentben rendezném, a felvezető mérkőzést Kövér és Jakab vívja majd. A rúdugrást reggel bonyolítanám. Helyszín :a Nagykörút. Aki több várakozó autót ugrik át, az nyer. Egyedül az úszószámokat vinném Pesten kívülre. Szigetszentmiklóson ugranának a Dunába sportolók, persze csak azután, hogy a szokásoknak megfelelően néhány tonnányi fáradtolajat engedünk a folyóba. Tovább is van, mondjam még ?! Jó, abbahagyom...

De csak egy kis időre. Hiszen már azon jár az eszem, hogyan rendezhetne Magyarország téli olimpiát.

De erről - talán - egy későbbi bejegyzésben ötletelek.

Addig is: Vivát ! Piát ! Olimpiát !

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8716410370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása