Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kárókatona

2021. január 21. - The milkman

A katonákról, röviden: vannak aktív katonák, akik brit elitegyetemen edződnek. Ők a jövő emberei. (?) Aztán vannak volt katonák, akik a közszférában vannak jelen és minden parancsot végrehajtanak. Ők a jelen emberei. (?)

Aztán van egy kárókatona nevű vándormadár, aki nem vesz tudomást a politikáról, csak élni szeretne. Repkedni, utódokról gondoskodni, táplálkozni. No, éppen ez utóbbival vannak gondok. Míg a legfejlettebb emlős - ahová a katonák is tartoznak - minden gond  nélkül pusztítja az erdőket, túlhalássza a vizeket, nukleáris fegyvereket fejleszt, addig káróékra rájár a rúd. Ez a madár ugyanis halat eszik.Nem úgy , mint mi, emberek, hogy telizabáljuk magunkat és milliós fitneszgépeken próbáljuk elégetni a felesleges zsírt. Nem. Ő azért táplálkozik, hogy normális életet tudjon élni és fel tudja nevelni fiókáit. Mert szapora állat a kárókatona. Ez is baj. Sok a katona, kevés a hal.

A homo sapiens meghozta a döntést: Ki kell irtani a madarak egy részét. Íme a hivatalos indoklás: " Közvetlen kárt okoz a hal elfogyasztásával. Közvetett kárt is okoz a halak megsebzésével, parazitás halbetegségek terjesztésével, és a telelő, nyugalmat igénylő halállományok megzavarásával."

No végre, megtudtuk az igazságot. A baloldali média pedig azt terjeszti, hogy a nyakló nélküli vízparti beruházások teszik tönkre vizeink környezetét. De neeeeeem. A kárókatona az. Akkor irtsuk ki ! Célra tarts ! Tűz !

Katonás rend lesz ebben az országban, hamarosan. Szerény megjegyzésem: mióta elolvastam a madarak pusztításról szóló cikket, már nem merek halat enni. "Káró"-gok is,,szaporodom is, de ígérem "nem okozom közvetett kárt a halak megsebzésével". Nem. Eszem mangalicát. És szorgalmasan olvasom a katonai jelentéseket. Azok nagyon szaporodnak..

Káááár!

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8616398178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása