Tej-chi

The Milkman

The Milkman

VAR van...

2021. január 17. - The milkman

No nem a palacsintában, hanem a magyar labdarúgásban. Hamarosan érkeznek a videóbírók a stadionokba, szerintem van ott elég hely, el fog férni. Azért ez eléggé megnyugtató hír. Kárognak itt az ellenzéki politikusok, hogy nem jó a kínai vakcina (tessék mondani: tényleg nem jó ?!), meg hogy nincs megállapodás az idei minimálbérekről. Kit érdekel ?! Talán csak azt a néhány millió embert, aki minimálbérből kénytelen (vagy képtelen) megélni.

Nohát nekik is jó hír, hogy van VAR. Lehet videózni. Visszapörgetni, elemezni. Nyilatkozni. Mint például: "Kevés a jó magyar labdarúgó. Ezért is kellett brazil jobbhátvédet igazolnunk." Mindez Kisvárdán hangzott el. Vagy: "Nagybevásárlást terveznek Mezőkövesden. Pintér Attila minden posztra két EGYFORMA képességű játékossal tervez." Wooow! Pinyő nagyban gondolkodik. Pénz van rá. Innen üzenem Kövesdre, hogy Lionel Messi nevű játékos hamarosan szabadon igazolható. Pintér mester bizonyára remek balhátvédet faragna belőle.

És ki NE akarna egy Pintér Attilával együtt dolgozni ?! De tényleg. Én is várnám vele a közös munkát. Mondjuk egy szociális intézményben...Megtaníthatná káromkodni és köpdösni a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

De ne szaladjunk ennyire előre. Egyelőre várjuk meg a VAR rendszerek telepítését. Aztán, oltassuk be magunkat, bármivel. Fogadjuk el, hogy a minimálbér témában is  jól védekeznek a magyarok Valahogy kibekkeljük választásokig. Honfitársaim ! Ha pedig már nagyon neki lennénk keseredve, hát kövessük élőben a Kisvárda - Mezőkövesd derbit. Az nem biztos, hogy VAR lesz, de sz.r lesz, arra fogadok.

Videóbírót Mindenkinek ! 

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3916393556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása