Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Szegény Dónáld bácsi...

2021. január 08. - The milkman

beteg... Ez nyilvánvaló. És nyilvánvaló az is, hogy nem tehet róla. Hiszen tudjuk, (tudjuk ?!) hogy a pénz és hatalom megbetegíti az embert. Ráadásul szegény Dónáld bácsinak betegen kellett dolgoznia 4 éven át. Szörnyű ez az egészségügy. Egy hozzáértő háziorvos biztosan kiírta volna - többször is - táppénzre. Vagy szanatóriumba. Vagy (pénz)elvonókúrára. De Doni bá' betegesen ragaszkodott a munkájához és tette a dolgát. Akkor is, amikor sokan meghaltak körülötte. Vagy inkább: miatta

Korához képest nagyon jól kezelte a szociális média áldásos eszközeit: leginkább "tweetelt", de a Czukorhegyi úr számlájára is betett néhány milliót. Azzal, hogy kitett néhány posztot. Ahol "jó sok " észt osztott.

Dónáld bácsi még néhány napig hivatalban van. Szerintem aktívan fogja kitölteni ezt az időt is. 

A bolygó lakói nevében - kissé kétségbeesetten - bekopogok a washingtoni  ablakon:

Ne zúgjatok olyan nagyon! 

Isten áldja meg Kendteket,

Szegény Dónáld bácsi, beteg...

Feleletet, van aki ad ?!

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr216377532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása