Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Skót viccek

2020. november 25. - The milkman

Azt ismered ? Két skót politikus beszélget: - Te, Johnny, mit szólnál, ha ingyenessé tennénk a nőknek alapvető higiéniai cikkeket ? - Hmmmm, Jack. Mi ebből az én hasznom ? - Come on, Johnny, nem a magyar parlamentben vagyunk. Nincs haszon. Egyszerűen jót teszünk velük. Figyelünk rájuk. Tudod, a nők ennek nagyon tudnak örülni. - Okay, Jack. Megszavazom. Aztán megyek és átoperáltatom magam. bennem a becsvágy.

A dologban az a vicces, hogy a hír igaz. Skóciában megszavazta a parlament (egyhangúlag!) az a törvényt, ami lehetővé teszi a női állampolgároknak, hogy menstruációs termékekhez ingyen jussanak hozzá,

A skótokról van bennünk - egy ölig' hibás - kép. Szoknya, whisky, spórolás, rugby. Ha nagyon erőlködünk még Sean Connery neve is beugrik.(R.I.P.)  Jómagam ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy egyszer eljussak Skóciába. Hát persze, hogy megnéznék egy Celtic - Rangers focimeccset. Naná, hogy legurítanék néhány Guinesst utána. De a legfontosabb most jön: hevenyészett angol tudásommal biztos megkérdeznék egy helybeli embert, arról, hogy " How did the idea come to the law, at all ? " Hogy jött egyáltalán az ötlet ??? Tudni akarom !

Nőknek segíteni... Mindenfajta "egyéb besorolás" nélkül...

Az én magyar agyam és lelkem ezt nem tudja feldolgozni. Mert el sem tudom képzelni, hogy kis hazámban hasonló megtörténhessen. Előbb nyílik Puskás-butik Glasgowban, mint sem egy ilyen kezdeményezés itthon megfoganna.

De ha valaki fel is karolná a dolgot, a média nevetségessé tenné. Hamar.

Vicc. Nem skót. Magyar.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2816301706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása