Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Joy napok

2020. november 11. - The milkman

Idén sem maradnak el a Joy napok. Miért is változtatnánk a jól bevált fogyasztói szokásainkon ? Ja, hogy járvány van és sok-sok ember a lélegeztetőgépen végzi ? Aztán bevégzi... Kit érdekel ?! Amikor 25-30 százalékkal olcsóbban juthatok most kedvenc márkáimhoz, ruhadarabjaimhoz ? Sőt, ha szerencsém van, kifogok egy "2 fizet 3 vihet mókát", egy i g a z i akciót, akkor miért törődnék a szirénák villogásával ? Joy. Jelentése: élvezet, vidámság, öröm.

Aha ! Lehetséges, hogy van egy "nagyon mély" filozófiai szál a fogyasztói akciók mögött. Ma vedd meg, mert holnap... kit tudja ?! Ki tudja ? Senki.

Szóval vedd meg a legújabb, akciós cuccokat és feltétlenül vidd be magaddal a kórházba. Ha odajutsz, mert összeszedtél a kuponok világában egy apró víruskát is.

Szóval, vidd be a "dzsojnapos" cuccaidat és amíg a sor(s)odra vársz, mutasd meg a többi betegtársadnak. Sőt, próbáld fel a higiénikus mellékhelyiségek egyikében az új beszerzéseket.

Aztán, ha egy picit rosszabbul leszel, szólj a személyzetnek, hogy most már valami másra vágysz. Ellátásra, kezelésre, fájdalomcsillapításra. Figyu'! Mutasd is meg a Joy kuponokat, amiket nem sikerült - még - beváltanod. Bár gyanús, hogy a fertőző osztályokon ezt nem fogják elfogadni. Tőled. Sem.

Szóval jelezd, hogy rosszul vagy. Ők tudni fogják, hogy mit adjanak neked. Vagy mit kellene adni neked.

De itt a kuponod nem segít. Itt nincsenek Joy napok. Ellenkezőleg. Misery napok vannak. Sőt hetek ! Aztán...

Ezt próbáld meg átgondolni, mielőtt berohansz még egy "utolsó shoppingra", egy plázába.

Éljenek a Joy napok. Oszt' jónapot !

Mm

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9916282378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása