Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Meghúzom a nadrágszíjad

2020. november 04. - The milkman

Kedves Választópolgár ! Igen-igen, tudjuk, hogy NEM erre szavaztál. Ez nem Tarantino . Ez Karanténó. Mi megmondtuk, hogy "itt jön a második". Mármint a hullám. S majd kidobja a Balaton a hullám, mert az Adria - ugye - veszélyes volt a nyáron. Mély víz. Csak úszóknak. Akik mindig megússzák. A maguk távját. Meg még egy kicsit.

Kedves Szavazópolgár ! Hol dolgozol ? Egészségügy ?!  Akkor ne panaszkodj ! Jó-jó, egy kis halálfélelem... Tarantino.

De viszont: fizetésemelés, túlóra, ingyen oltás. Foci meccs. És utazás ! Az ismeretlenbe. Na csönd legyen !

Aki pedig még nem került sorra a nagy nemzeti fizetésrendezési körben, kérem várjon a sorára. Nekik meg kell húzniuk a nadrágszíjat. Van ott még lyuk, óóóó, bőven. 1-2 év, egy-két évtized és mindenki sorra kerül.

Csak nyugi. A nyugalomról pedig gondoskodva vagyon, de nagyon: éjféltől hajnali ötig nem szaladgálhatsz idegesen az utcán és költöd a pénzed minden pótlékra. Pót-lékre. Otthon maradsz. Nyugiban . És a házi barkácskészleted segítségével, ütsz egy (kettő, három) lyukat a nadrágszíjadra. Fogyni fogsz, barátom.

Ez ez a jó hír.  Hogy micsoda ?! Akinek már nadrágszíja sincsen ? No, az húzza meg... magát.

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8916274306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása