Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Provokáció

2020. október 28. - The milkman

Úgy tűnik nincs elég baja világnak...Mit nekünk globális felmelegedés, pandémia, hat centiméteres gyilkos darazsak?!.. A politikusok osztják egymást. A "nép nevében". Élen jár  - hagyományosan - az USA, de nem akarnak lemaradni mögöttük, az "egyébként" ezer sebből vérző országok sem. Így most Törökország és Franciaország martak egymásba, mint két harci eb. Nem mellesleg újabb vallási villongással (értsd: leszámolás a másik nézetet valló emberekkel ) riogatva vagy éppen heccelve polgárait. Néha Putyin is villan egyet,egyik legjobb tanulója is kioszt egy-egy "sallert" Brüsszel irányába. A magyar külügyér' is odamordul a fészbukon a négyszer akkora "testvérország" felé: - Na, mi az ?!.Nem kell a támogatásunk az EU-tagságiért , hö ?!

Belföldön pedig látható , hogy milyen "szofisztikált" eszközökkel akarják lejáratni az egyetemi sztrájkolókat...

Szóval:,provokálnak, fenyegetőznek,fontoskodnak, posztolnak, és mindenek előtt : gyarapodnak. Mert a háttérben is zajlik az ÉLET: a nagy pénz a politikusok kezébe hullik, a kisember pedig csendben hullik.. Provokáció nélkül is.

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4316261686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása