Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Mossuk kezeinket

2020. október 25. - The milkman

Mást nem tehetünk. Ezt csinálják a döntéshozók is. Mossák kezeiket és néha ki-kiszólnak. "A magyarok így döntöttek..."' Aztán:: " Együtt és főleg újra.... sikerülni fog.!"

Jól hangzik, Kár, hogy közben sokan halnak meg. Édesanyám például - később igazolt - sztrókgyanúval került kórházba,200 feletti vérnyomást produkálva. Három napig tartották bent,most otthon "teljesíti" a 200 feletti számokat. Fél, de tudja, hogy esélytelen visszakerülnie az állami intézménybe. "Sok a covidos, kevés a nővér..." Az osztályvezető főorvos is mossa kezeit...

Tomboló járvány közepette Fradi meccs ? Nézőkkel ?! "Az Európai Labdarúgó Szövetség engedélyével." Így a válasz.

Ja. a svájci Nyon városkában kit érdekel, hogy mennyi, kulturáltan viselkedő szurkoló viszi haza az élményen kívül a halálos kórt ?! Mossák kezeiket. Mindig van kire és mire hivatkozni.

De én szerényem azt javaslom: egy átlagpolgár ne gondolja túl a dolgokat. Ha élni akar,, akkor mossa kezeit, hordjon maszkot és tartsa a száját. A többit eldöntik az illetékesek.Ők azok, akik pénzt tudnak mosni,és most már kézmosáshoz is konyítanak. Kár, hogy az ápolt, de nyirkod kezüket belénk törlik.

Mm

 

 

,

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7616257658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása